Nieuws

24 mei 2019

de markeTEArs op PromZ.live 2019 te Amsterdam

Dit jaar vond PromZ.live voor het eerst plaats in de Kromhouthallen in Amsterdam. Een geweldige industriële locatie waar mede door de wat smallere gangpaden een knusse sfeer gecreëerd kon worden. Heb je het gemist, bekijk dan bovenstaande video voor een sfeerimpressie van onze stand.

 

 

Sri Lanka bezoek

Sri Lanka de markeTEArs

Van 19 september t/m 1 oktober zijn we te gast bij onze partners op Sri Lanka.

Zelf theeblaadjes plukken, het hele productieproces doorlopen, een bezoek aan de theeveiling in Colombo, checks bij de fabriek, kennis bijspijkeren & tea tastings maar vooral ook de adembenemende landschappen aanschouwen!

 

 

18 mei 2018

de markeTEArs op PromZ.live 2018

theezakjes bedrukken promz live 2018 Ahoy RotterdamAfgelopen woensdag en donderdag hebben wij weer deelgenomen aan de jaarlijkse vakbeurs voor relatiegeschenken, promotionele producten en actiemarketing: PromZ.live.

Net als vorig jaar vond deze editie plaats in Ahoy Rotterdam. Het was leuk daar de vele mogelijkheden van thee als promotioneel product te laten zien, ruiken en proeven!

Hartelijk dank aan een ieder die we daar ontmoet hebben. Het waren wat ons betreft weer twee inspirerende dagen.

 

 

 

 

 

mei 2018

Bosshardt thee voor het Leger des Heils

Bosshardt thee Leger des HeilsVoor het Leger des Heils hebben we Bosshardt thee mogen maken. De Majoor dronk zelf altijd gewone thee, pure zwarte thee dus, sowieso iedere ochtend met een kaneelbeschuitje erbij. Maar ze bood ook een luisterend oor aan een ieder die hulp nodig had, onder het genot van zo’n zelfde kopje zwarte thee. Vanwege het 70-jarig bestaan van de door Majoor Bosshardt opgerichte Goodwill Centra in Amsterdam (GWCA) zijn we tot deze theedoosjes en theezakjes gekomen, die het Leger des Heils op verschillende momenten van het jaar gaat inzetten.

 

 

13 mei 2017

Bedankt voor uw bezoek aan onze theestand op PromZ.live 2017

 

marketears promz.live 2017 theezakjes bedrukken theesommelier theefietsbedankt promotionele theeconcepten promz live 2017

 

 

 

 

Dank voor uw bezoek aan onze stand.

 

We willen alle bezoekers graag danken voor hun bezoek aan onze stand met theeconcepten voor de promotionele markt. Ook dit jaar stonden we op de PromZ-beurs voor promotionele producten en relatiegeschenken met onze unieke theeconcepten. De mogelijkheden van thee als relatiegeschenk of thee als promotioneel product proberen we steeds verder uit te breiden. Ook compleet private label is al bij steeds kleinere aantallen mogelijk.

Mocht u ons gemist hebben, dan komen we natuurlijk graag eens een kopje thee met u drinken om u helemaal bij te praten.

De winnaars van onze wedstrijd “theezakjes raden” hebben inmiddels van ons persoonlijk bericht gekregen en hun prijs toegestuurd gekregen.

 

april 2017

Mightea Teamaker genomineerd voor PromZ Promotional Product of the Year 2017

Onze innovatieve Mightea Teamaker is genomineerd voor Promotional Product of the Year! Op de aankomende vakbeurs PromZ.live wordt bekend wie er gewonnen heeft en tot die tijd kan er door iedereen (ook als je de beurs niet bezoekt) gestemd worden. Er zijn 5 categorieen:

– beursartikelen en strooigoed
– kantoorartikelen
– sport/outdoor-artikelen
– huishoudelijke artikelen
– overig.

Onze Mightea Teamaker doet mee in de categorie huishoudelijke artikelen.
Help ons deze nominatie om te zetten in een prijs en stem hier op de Mightea Teamaker!
Door te stemmen maak je sowie kans op 2 van de 50 Pathé bioscoopkaarten.
Alvast veel dank voor je stem!

 

maart 2017

Vakbeurs PromZ.live 2017

promz.live thee als relatiegeschenk vakbeursOp woensdag 10 mei en donderdag 11 mei vindt PromZ.live plaats. De opvolger van het bekende PromZ Event: een vernieuwde en vernieuwende beurs voor inkopers van relatiegeschenken, promotionele producten en giveaways. Wij zouden het leuk vinden als u op stand 402 een kopje thee bij ons komt drinken.

 

oktober 2016

Nieuw product: Mightea Teamaker

Mightea Teamaker

 

Gemakkelijk van losse thee genieten zonder gedoe!
Met de Mightea Teamaker wordt het zetten van losse thee niet alleen heel erg makkelijk, het maakt het ook extra leuk! De losse theebladeren doe je in de Mightea Teamaker, je voegt heet water toe en dan laat je de thee trekken. Als de thee klaar is zet je de Mightea Teamaker op je theepot, mok of glas waardoor de thee er vanzelf instroomt en de theeblaadjes netjes achterblijven in de Mightea Teamaker!
Geen geknoei meer, geen gedoe, maar heel makkelijk door iedereen te gebruiken. Doordat het transparant is kun je heel mooi zien hoe de theeblaadjes zich ontvouwen in het hete water.
>> lees meer

 

 

 

augustus 2016

Vakbeurs Relatiez 2016

RelatieZ2016

 

 

Op de Dag van het Relatiegeschenk, 15 september 2016, is RelatieZ: de vakbeurs voor relatiegeschenken, promotionele producten en eindejaarsgeschenken & kerstpakketten.
De markeTEArs hopen u hier te mogen begroeten en u onder het genot van een kopje thee, onze theeconcepten te mogen presenteren. U bent van harte welkom!

 

maart 2016

Vakbeurs PromZ Event 2016

bedrukte theezakjes promz event

 

Op 23 en 24 maart staan wij weer op de beurs PromZ Event, de grootste beurs in de Benelux voor promotionele producten, premiums en relatiegeschenken.
Als absolute theespecialist laten we u de vele mogelijkheden om thee in te zetten als promotioneel product of communicatiemiddel graag zien, ruiken en proeven!

We zouden het leuk vinden u op onze stand te mogen begroeten. Via onderstaande link kunt u gratis toegangskaarten bestellen voor PromZ Event.
Bestel hier uw gratis toegangskaarten

Kom ook thee beleven bij de markeTEArs op standnummer 246!

Bekijk ook onze speciale beursaanbieding (ook geldig als u niet op de beurs kunt komen):

beurs-aanbieding-promz-event2016

 

 

 

 

 

 

 

 

augustus 2015

Vakbeurs RelatieZ 2015

Op donderdag 10 september wordt de vakbeurs RelatieZ gehouden in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Deze beurs is specifiek voor inkopers van relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken.

Op stand 305 laten wij u graag de vele mogelijkheden van onze theeconcepten zien en vooral ook hoe we een uniek theeconcept kunnen samenstellen dat specifiek op uw oraganisatie is gericht.

We hopen u te mogen begroeten op stand 305.

http://www.relatiez.nl/templates/relatiez.nl/images/logo-2015.png

Donderdag 10 september
Hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden: 10 – 18 uur.

 

maart 2015

PromZ Event 2015

Na de succesvolle introductie van het LoyalTea concept op PromZ Event 2013, en de positieve reacties op onze deelname aan PromZ Event 2014, zijn wij uiteraard ook in 2015 weer van de partij.

Naast het LoyalTea concept presenteren wij hier voor het eerst het nieuwe MIGHTEA original. Hiermee is nóg meer mogelijk dan wij u voorheen al konden bieden en zelfs bij nog kleinere aantallen. U heeft bijvoorbeeld al uw eigen theelabel vanaf 2.500 stuks! Gevuld met de thee die ú graag wilt. Wij vertellen u hier graag meer over op onze stand 211.

PromZ Event vindt dit jaar plaats op woensdag 1 en donderdag 2 april, in de Jaarbeurs te Utrecht.

Wij nodigen u van harte uit om deze beurs, en onze stand in het bijzonder, te bezoeken. Als u even contact met ons opneemt, sturen wij u een gratis toegangskaart.

Hopelijk tot ziens op PromZ Event 2015!

 

4 april 2014

MugBuddy groot succes op vakbeurs PromZ Event

MugBuddy

 

De MarkeTEArs hebben op 2 en 3 april de Mug Buddy gelanceerd op PromZ Event, de vakbeurs voor inkopers van promotionele producten, gadgets & corporate gifts. Dit originele product dat een einde maakt aan geklieder met gebruikte theezakjes, is een geweldige reclamedrager omdat een logo of bedrijfsnaam op een prominente plek gedrukt kan worden.

De MugBuddy kan aan iedere mok of (thee)glas gehangen worden en is al beschikbaar vanaf 125 stuks en kost bij dat aantal slechts 0,99 euro.
Meer informatie over de MugBuddy vindt u hier

 

 

 

Maart 2014

Nieuwe LoyalTea collectie online

Smaakmakend communiceren met unieke theeconcepten gaat weer een stap verder. Het thee assortiment van De MarkeTEArs is verder uitgebreid met onder andere:

Deze en andere unieke theeconcepten vindt u hier

 

4 september 2013

Speciaal voor kerst en de donkere wintermaanden:
LoyalCan Xmas.

loyaltea xmas wintertea

LoyalTea Xmas (of LoyalTea WinterTea) is een aanvulling op de bekende LoyalCan.
De LoyalCan Xmas bevat echter geen theezakjes maar 40 gram losse thee en een mooi zilverkleurig thee ei.

Speciaal om met kerst en de donkere winterdagen te genieten van (h)eerlijke LoyalTea. Het trendy metalen blikje is prachtig te voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo zodat het ook echt úw eigen kerstthee of winterthee wordt!
Uiteraard is de LoyalCan Xmas uitermate geschikt als eindejaarsgeschenk of in een kerstpakket.
De LoyalCan Xmas is leverbaar vanaf november.

 

15 mei 2013

Speciale LoyalCan ter gelegenheid van de Dag van de Verpleging

LoyalCan | de markeTEArs uigevoerde opdracht dag van de verpleging

Afgelopen zondag 12 mei, de verjaardag van Florence Nightingale, was de internationale Dag van de Verpleging. Op deze dag is er bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen aan de gezondheidszorg. Veel zorginstellingen besteden er op feestelijke wijze aandacht aan.

Voor de Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW) hebben wij ter gelegenheid van deze dag voor alle medewerkers een speciale LoyalCan mogen maken.

In totaal hebben we 2700 blikjes gemaakt, verdeeld over de smaken bosvruchten, groene thee, English Breakfast en Earl Grey.

 

 

17 april 2013

MarkeTEArs / LoyalTea video online

Onderstaande video geeft een interessant inkijkje in hoe LoyalTea tot stand komt. Vanaf het moment dat de thee geplukt wordt tot dat het verscheept wordt naar Nederland.

 

27 maart 2013

LoyalTea winaar PromZ Promotional Product of the Year 2013!

De vak jury van PomZ Event heeft LoyalTea benoemd tot winnaar van de prestigieuze prijs PromZ Promotional Product of the Year 2013. Vanzelfsprekend zijn wij erg blij met deze waardering van de vak jury. Samen met de vele enthousiaste reacties die wij tot dusverre van bezoekers van onze stand op PromZ Event hebben gekregen, is dit een geweldige blijk van vertrouwen in LoyalTea en LoyalTea producten.

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 maart 2013

De eerste dag van PromZ Event 2013 zit er op. We zijn blij met de vele enthousiaste reacties die we van veel mensen gekregen hebben. Morgen, woensdag 27 maart en donderdag 28 maart schenken we u graag een kopje LoyalTea in en laten we graag zien hoe LoyalTea ook voor u een succes kan zijn.

 

26 februari 2013

Op 26, 27 en 28 maart presenteren wij LoyalTea op Promz Event 2013 te Utrecht, dé vakbeurs voor relatiegeschenken, promotie artikelen en premiums.

Wij nodigen u graag uit een over(h)eerlijke kop LoyalTea te komen drinken op onze stand, nummer 501.

Meer informatie én gratis toegangskaarten vindt u op onze Promz Event 2013 pagina.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/